2010-04-27 Grattis Åsa!

Ja idag är det Åsas födelsedag, så ett jättestort GRATTIS till henne! Hon är en helt underbar människa som förtjänar det bästa :)  synd bara att hon inte längre bor så nära... vi får fira med fika i helgen istället, ska bli himla kul att se henne!!

Klockan 8.15 i morse hade jag föreläsning, ekonomistyrning och med betoning på budget... JIPPI, eller inte! Kan nog tycka att det är sådär lagom kul! Det blev lite pluggande i biblan, vilket är väldigt behövligt!! Jag kommer att bo i biblan framöver...
2 minuter innan jag skulle ta cykeln ner till träningen började regnet ösa ner... illa tänkte jag och tog beslutsamt på mig regnbyxorna. Inget skulle få stoppa mig!! När jag väl kommer ut till cykeln har det slutat att regna. Det blev till att behålla dem på ändå då jag var ute i sista minuten som vanligt! Blev en mycket snabb cykeltur till Friskis... så jag kom självklart fram helt slut! Tänkte att det kanske inte var en så bra start på träningspasset... men just idag kändes träningen väldigt lätt och jag orkade :) gött mos liksom!! Det var länge sedan det kändes bra!!

På torsdag blir det party, på koriander... tror att det blir himla nice! Vad som händer på valborgsmässoafton är fortfarande osäkert... men förmodligen blir det mycket trevligheter ;)

Aja, nu är det snart dags för sängen, trevlig föreläsning klockan 8.15 imorn!!

Long time no see!

Long time no see... det kan förklara mycket just nu! Insåg just att det var hela tre veckor och fyra dagar sedan jag bloggade senast. Det kan kallas dåligt!

Long time no see kan också förklara helgens aktiviteter... då vi tjejer ska ha reunion hos Sofie i Göteborg. Det var verkligen länge sedan jag träffade några av dem, så det ska bli så grymt kul! 12.50 idag går bussen och då börjar äventyret... Det brukar alltid bli händelsefullt och helt sjukt bra när vi ses och hittar på saker, så jag tvivlar inte heller denna gång! Batterierna till kameran är laddade och den kommer att användas flitigt! Bildbevis kommer förmodligen senare... ni kommer önska att ni var med :P

Aja, nu måste jag fixa tvätten och packa det sista... för klockan 12 ska jag träffa Helen och Sandra för ett besök på systemet! Mycket viktigt inslag under denna helg :)

Simma lugnt!

RSS 2.0