Vilken helg :)

Ja vart ska man börja?

Fredag kanske?

I fredags var det i alla fall årets första och sista SOMMARPLAZA! Lagom stressad kom jag till Sandra runt 17. Törstig... jo lite smått ;)  lite förfest på våning 6 och sen mot Gubbholmen. Trevligt värre, med besök i kyrkan och allt... det är tur att kyrkan är öppen för alla och att de har toaletter... en massa fotograferande och annat skoj på vägen till Plaza, och var där redan runt 22 eftersom det skulle bli tjockt med människor. Stackars Sandra tappade väskan med leg och pengar... vi hittade den tyvärr inte, så hon lämnade oss... :(

Väl inne på Plaza gick tiden grymt fort... har nog inte haft så roligt på länge! Med ont i fötterna gick jag barfota till bussen runt 02.00. Jag och Helen fick i oss lite mat i korvmojjen, sen gick bussen hem 02.30. Det är tydligen hets för att komma på bussen vid det klocksslaget... så en knuff i ryggen och jag har numera ett stort fint märke på smalbenet... aj! Tacka vet jag att alkohol bedövar lagom mycket!

Vaknade lagom pigg igår... fick ett samtal av Maria, som berättade att jag skulle skynda mig för vi skulle gå in till älven och sola. Bara att göra som hon säger ;)
Jag, Maria, Helen, Sofie, Sandra, Åsa, Viktor och Johan spenderade dagen i solen! Väldigt skönt var det... och vissa röda bevis finns här och var... jag har till exempel vita fingrar på ryggen :S

Hungriga blev vi, trots att vissa var bakis. Mat på Kebabhouse fick det bli... gott! Så där började det pratas om en sista utgång tillsammans... vi bestämde oss för att det fick bli så! Vi åkte hem laddade om och hade förfest hemma hos mig! Några timmar senare dansade vi loss på BMB. Ännu en kul kväll! Vilka underbara vänner jag har :)
Lite nattamat och sen bussen hem... fick inte några men av den bussresan... som tur var!

Idag har jag och Maria spenderat dagen på min balkong... så nu har vi bättrat på det röda från igår! Blev lite plugg också, med betoning på lite!

Jag har dessutom hunnit med att städa och fixa eftersom jag ska ha besiktning av lägenheten imorn... produktiv som ***

Jag vill bara tacka för den här helgen!!! Den kan jag leva på länge :)  Älskar er mina sötisar!

Fredag = festligheter!

Idag är det fredag, och jag och Maria ska snart snart sätta igång med plugget... har visst gått nästan en timme utan att vi har gjort något vettigt... ooops!

Idag blir det en halvdag i skolan då jag ska in till stan och klippa mig klockan 13. Kanske blir snagg vem vet ;)
Sen senare i eftermiddag/kväll är det party som gäller! Sommarens första och sista SOMMARPLAZA! Ser vi alla fram emot!!

Solen skiner idag... skillnad från igår kan man ju lugnt säga då regnet öste ner i princip hela dagen! Solen ska skina hela helgen... gött värre!
I går adressändrade jag... snart är jag inte längre Karlstadbo utan återigen en Lisch-bo (i alla fall över sommaren) och sen så bär det av mot England, wiieee!

Ha en underbar fredag gott folk! Vi ses på Plaza :)

Tillbaka till verkligheten...

Nu så är campusfesten över... eller ja det var den ju redan i söndags morse... men nu har jag också återhämtat mig från fredagens och lördagens festligheter! Kan inte säga annat än att jag är sjukt nöjd med helgen! Campusfesten är helt klart årets höjdpunkt :)   det borde komma upp bilder på facebook snart... håll koll!

I morgon ska uppsatsen skickas till opponenterna, hoppas verkligen att den blir bra... skulle vara jobbigt annars eftersom man ändå har ägnat sjukt mycket tid åt den!
I morgon kväll ska jag och Maria gå på middag... inte bara vi två utan alla ambassadörer. Gött med gratis mat... det förtjänar vi verkligen ;)

Idag har jag hämtat min klänning till examensmiddagen... tror att det blir bra! Jag har dessutom tagit ner nästan alla saker från mina väggar... nu så är det om möjligt ännu tommare än det var tidigare idag. Snart är det flytt konstigt nog!

Snart snart kan jag vara lite ledig!!! Ser jag helt klart fram emot!!!

Ojojoj...

Dagen börjades med plugg, 08.00 stod Maria utanför min dörr. Fick gjort en hel del så det kändes bra... nu börjar jag se ljuset i tunneln! Strax efter klockan 17 gav vi upp... det är ju trots allt söndag (eller ja, torsdag... röd dag helt enkelt).

Gick till Konsum och inhandlade bra-ha-saker. Banan, mjölk och youghurt. Mitt liv verkar ju kul...

Satte mig i soffan ett tag för att vila lite... är såååå sjukt trött nu för tiden. Det ska bli så skönt att slippa plugga dygnet runt.
Pratade med mor och far och flytten börjar bli påtaglig... så för att göra det hela ännu mer påtagligt så började jag plocka ner saker från väggarna. Så nu har jag tagit ner en hylla, tre tavlor och två tavelhyllor. Fixat igen hålen... ganska bra i all fall... får nog försöka se över imorn hur det blev, kanske behöver fixas till lite till. Handyman..? Oh, no... handygirl!
Så nu är mina väggar näst intill tomma... det är inte okej detta! Men nu börjar det kännas att flytten snart är ett faktum! Shit tre år över i denna lägenheten, i K-town och med världens bästa människor! Tror det blir lite om inte väldigt mycket sorgligt att säga hej då till alla... vissa som man kanske aldrig mer ser... en sak som är positiv i allt detta tråkiga är att jag igår inhandlade en klänning till examensmiddagen! Himla skönt att ha det gjort.... och just det ja, vi kom upp på opponeringen! Så den 2 juni är det bäst att ni håller tummarna för att jag och Maria inte blir sågade... Eller ja, ni kan börja hålla era tummar redan nu så att vi verkligen hinner klart innan onsdag!

Ojojoj... en massa saker händer nu, både roliga och tråkiga... helgen kommer i alla fall präglas av väldigt roliga händelser!!! Födelsedagsfest/grillfest i morgon och Campusfesten på lördag!!!! Kan det bli bättre?

Puss o hej!

Ett steg framåt och tre tillbaka!

Jag och Maria började dagen ungefär 07.55 i vårt "vanliga" rum på 4:an i biblioteket. Vi började med att maila vår handledare eftersom vi behövde få lite tips och råd då en del saker kändes lite oklara. En stund senare fick vi svar... vi blev inte så mycket klokare utan ännu mer förvirrade. Istället för att ta det över mail tänkte vi att vi skulle gå till henne för att ta det IRL. Jag kånkade med mig datorn och när vi stod utanför hennes rum visade det sig att hon inte var där... typiskt! Aja, men vi gick till vår andra handledare i stället (tur att man har två, eller inte?!) och hade mer tur där. Hon befann sig på sitt kontor och ville gärna bringa klarhet i vår tillvaro. Tack för det! Vi fick tips och råd till hur vi skulle fortsätta uppsatsandet, men tyvärr var det tvärtemot vad vår handledare nummer ett sagt till oss i förra veckan... (som då hade bett oss att ändra det vi hade skrivit) nu blev det i alla fall så att vi egentligen fick ändra tillbaka till hur vi hade gjort från början.... en massa arbete och onödig tid som gått åt.... och tiden som ändå är en bristvara! Aja, vi hade fortfarande hoppet uppe, fastän det kändes som att samtidigt som vi tog ett steg framåt så kom vi tre tillbaka. Usch ja... men nu är vi på god väg och hoppas verkligen att vi fixar detta. Så nu när klockan är 20.28 har jag inte mer än precis kommit hem ifrån skolan... vi blev helt enkelt utslängda från skolan 20.00 för att de skulle stänga. 12 timmars effektivt plugg har det blivit idag, känns bra men usch så seeeegt! Snart är det över, och då kommer jag jubla när vi har uppsatsen tryckt och färdig i handen... om nu det kommer hända inom en snar framtid?! Vår handledare sa att vi hade tid att fixa med uppsatsen ända fram till 15 juli... men tror inte att det går riktigt med min och Marias planering... eftersom jag börjar jobba den 15 juni... och då måste det ju vara klart!

Aja, en massa uppsatssnack, men snart slipper jag det, och även ni att läsa det...
I morgon ska jag försöka leva lite och ta mig in till stan för att uträtta diverse ärenden. Bland annat ska jag köpa färg för att fixa hålen i väggarna innan besiktningen av lägenheten. Jag ska dessutom inhandla mig en klänning till examensfesten och bland det viktigaste... jag ska gå till systemet och inhandla helgens rusdrycker. Emellan detta ska jag klämma in en lunch med Helen, Åsa och förhoppningsvis Sandra! Jag ska njuta hela dagen av att slippa sitta i rummet på 4:an!

Sov gott allesammans!


Diskussion... bla bla bla!

Ja, det är nu det är tänkt att alla våra bra tankar ska dyka upp... har försökt pressa fram dem hela helgen och nu är det dags för sammanställning. Maria är duktig och försöker förstå vad jag har flummat ihop... inte det lättaste vill jag lova! I morgon ska uppsatsen skickas för godkännande av opponering, hoppas verkligen verkligen att den klarar sig upp! I så fall så är det förmodligen opponering den 2 juni, och fram till dess är det mycket arbete kvar och arbete med en annan uppsats för opponering. Ingen rast ingen ro här inte...

Idag är det regn och tråkigt, måste bli bättre till helgen... det går inte att ha campusfest utan sol, jag vet liksom inte hur det går till... och ingen annan heller! Så solen är beställd till på fredag kväll och ända fram till söndag förmiddag eller så!

Antar att jag borde hjälpa Maria med diskussionen nu... eftersom jag har fått tillåtelse att gå hem vid 17.30 så jag hinner träna lite. Har hunnit kolla lite lägenheter... inte för att jag ska ha någon, men det är helt klart i Lidköping som man ska bo... himla billigt om man jämför med lägenheterna här i K-town. Synd bara att man inte vill bo i Lidköping...

Så ja, ha en fortsatt bra dag!

Jag ger upp...

Jag ger upp! Så kändes det när jag vaknade i morse. Sjukt trött efter gårdagen, fast det bara var en kväll i vännernas sällskap lugnt och stilla och kortbytarkväll... men för mycket plugg just nu gör att jag är trött ungefär dygnet runt. Det blir inte bättre av att man har suttit i skolan hela helgen, ganska deppigt faktiskt! Och imorn bär det av dit igen... stammis i bibblan, är det något att sträva efter? Knappast... men får nog erkänna att jag är det.

Det gick segt med plugget idag och det kändes som en sådan där dag när man bara vill att folk ska tycka synd om en och tårarna bara spruta... men tyvärr var det ingen som tyckte synd om mig... fast det kom inga tårar heller. Överlevde dagen i vilket fall, som tur var!

Det enda som håller mitt humör uppe just nu är att Campusfesten närmar sig... och att solen ändå skiner in på mig där jag sitter i skolan... CF är något som man verkligen inte får missa, tredje året i rad och kanske sista Campusfesten någonsin... snacka om att det kommer bli grymt! Tycker synd om er som inte får vara här och uppleva det, alla borde ha upplevt en campusfest någon gång i sitt liv... ta chansen, kom hit och ha det gryyyymt!

Nu ska jag hämta tvätten i tvättstugan innan det är dags för sängen... 08.00 imorn är det jag och Maria som bankar på dörrarna in till bibblan! Bäst att sova det lilla som går...

En kort summering av mitt liv;
- trött på c-uppsatsande
- plugg dygnet runt
- sugen på party till helgen!
- trött trött trött
- ger snart upp
- fattar inte att de tre bästa åren i mitt liv snart är slut...

Aja, inte så positivt inlägg kanske... men jag är inte mer än människa, sorry alla som trodde det!

Simma lugnt!


Damaste!

Sååååå, bara en vecka kvar till Campusfesten 2009! Tiden går otroooligt fort och snart är det slut, på uppsatsandet alltså ;)  Nu är det bara några veckor kvar av hårt slit... men innan det är slut så ska vi genomföra en alldeles alldeles underbar campusfest!

Damaste! Vi ska alltså ha ett brännbollslag på Campusfesten, himla nice vill jag lova... tror att det finns möjligheter till vinst! Damaste damaste!

I morgon bär det av till skolan igen, ingen rast ingen ro... inte ens på en lördag!!! Kan ändå vara glad för sovmorgonen då vi inte ska va i skolan förrän 10.00... men så är det, på tisdag ska vi skicka uppsatsen för att få veta om vi får gå upp till opponering med den eller inte! Och självklart så mååååste vi klara det, varken jag eller Maria har lust att göra det i höst, och jag hade inte ens tänkt mig befinna mig i landet!

En vecka kvar alltså.... nedräkningen har börjat och nu hoppas vi på gött väder också!


Hmm...

Hmm, jag har fått påtalat att jag inte har uppdaterat här på ungefär en vecka nu... kan tyvärr inte tala om varför, mer än att jag inte har så mycket mer att berätta än att livet består av en massa plugg! Motivationen är ganska bra nu, ser ändå slutet på det hela... dock även slutet på Karlstad-tiden, inte riktigt lika skönt!

Mmm, om ungefär 1½ vecka är det Campusfesten 2009, såååå kul ska det bli! Så de som inte har bokat resa till Karlstad då, se till att göra det nu! Campusfesten is the shit!

Nej, nu är det inget mer... men nu vet ni att jag lever i alla fall!

Grattis lilla mamma!

Idag fyller min älskade mamma 50 år! GRATTIS så mycket till henne! Hon, pappa och två vänner till dem är i Spanien och spelar golf nu för tillfället... härligt varmt och så har de tydligen också. Skickade ett par sms till henne under dagen men kunde inte hålla mig och ringde när jag var på väg hem ifrån skolan :) mammagris... ja så skulle det kunna va! Även om jag inte pratar med mamma och pappa varje dag så känner jag mig handikappad när jag inte bara kan ringa och kolla vad de pysslar med... de ska ju bara sitta hemma och vänta på att jag ska ringa och vilja prata, de ska ju bara finnas där! Så nu saknar jag dem...

Always love!

Produktiviteten själv?

Ja, eftersom det blev hemmaplugg idag så har jag hunnit med en hel del...
Började plugga sådär 07.45 i morse och transkriberade klart de kompletterande intervjuerna. Kodade två intervjuer... och ja jag har hunnit med mer!

Matlådor is the shit! Ja, jag har lagat mat... vilket tyvärr inte hör till mina dagliga rutiner längre. Lat som jag är blir det ofta storkok och matlådor! Så nu har jag några nya fräscha matlådor i frysen... smaskens!

Eftersom jag fortfarande har en släng av den så kallade förkylningen så blev det ingen träning idag heller... (var lite orolig ett tag att det kunde va svininfluensan... men jag tror inte det) utan för att få sätta foten utanför lägenheten idag så tog jag en promenad in till stan. Tänkte att jag faktiskt skulle shoppa lite smått... men nu några timmar senare är jag hemma och utan något med mig hem... lite besviken men ändå ganska nöjd eftersom pengarna förmodligen kommer ta slut ändå.

Nu är jag i alla fall hungrig så lite kvällsmat skulle sitta fint... är jag inte produktiviteten själv?!

Ironic?

An old man turned ninety-eight

He won the lottery and died the next day

It's a black fly in your Chardonnay

It's a death row pardon two minutes too late

And isn't it ironic, don't you think


It's like rain on your wedding day

It's a free ride when you've already paid

It's the good advice that you just didn't take

And who would've thought it figures


Mr. Play It Safe was afraid to fly

He packed his suitcase and kissed his kids good-bye

He waited his whole damn life to take that flight

And as the plane crashed down he thought

Well isn't this nice

And isn't it ironic... don't you think?


It's like rain on your wedding day

It's a free ride when you've already paid

It's the good advice that you just didn't take

And who would've thought it figures


Well life has a funny way of sneaking up on you

When you think everything's okay and everything's going right

And life has a funny way of helping you out when

You think everything's gone wrong and everything blows up in your face


A traffic jam when you're already late

A no-smoking sign on your cigarette break

It's like ten thousand spoons when all you need is a knife

It's meeting the man of my dreams

And then meeting his beautiful wife

And isn't it ironic, don't you think?

A little too ironic and yeah I really do think


It's like rain on your wedding day

It's a free ride when you've already paid

It's the good advice that you just didn't take

Who would've thought it figures


Life has a funny way of sneaking up on you

Life has a funny, funny way of helping you out

Helping you out


Tillbaka i verkligheten

Ja nu är man tillbaka i verkligheten igen. Några härliga dagar i Uppsala med mina goa vänner, lite häng med mina goa karlstad-vänner och så var det måndag igen... och Theas födelsedag! GRATTIS kära THEA!

Vaknade upp i morse med ont i halsen och tät i näsan... toppen! Kände det på mig, då jag igår var allmänt seg och hängig. Har idag alltså varit i skolan lite, pluggat och så... gick sen hem för att vila upp mig, och det har jag gjort. Somnade i soffan näst intill direkt och där har jag spenderat eftermiddagen och kvällen. Förlåt Maria för att jag inte har pluggat som jag sa, men jag känner att imorn så, då är jag på G igen ;)

Idag har jag skrivit på anställningskontrakt för sommaren, och ringt och tackat nej till ett annat sommarjobb. Nu känns det bra, och jag ser fram emot att jobba dagtid i sommar, och med tio minuters cykelväg... slippa alla tidiga mornar och sena kvällar och bilen till och från Götene.

Fick ett livstecken från min älskade mamma också... verkar helt klart som att de har det bra nere i Spanien. En bild från balkongen... tänk om man ändå hade det så varmt nu! Jaja, det kommer väl hit också någon gång!

Ha en bra vecka, host host och snörvel från mig...


RSS 2.0