känslor känslor känslor...

Ja känslor är ordet som beskriver mitt liv just nu. Igår kväll hade vi tjejer vår avslutningsmiddag. En massa skratt och gråt och fina ord... vad skulle jag göra utan dessa underbara flickor?! Mina tårar bara rann, och när vi sent och väldigt jobbigt sagt hej då till varandra gick jag in till mig för att sova... jag drog av överkastet på sängen som jag brukar och då ser jag att det ligger något på min kudde. När jag såg vad det var började jag storböla! Jag som trodde att mina tårar hade tagit slut hade heeeelt fel! På min kudde låg en fin lapp från min fina vän Åsa! Blir så rörd av hennes ord, kan inte fatta det! Jag blir så rörd av alla mina tjejers ord, ni är så fina!

Usch det här går inte... en lipcill som jag är så kommer tårarna igen! Men NI tjejer, ni vet vilka ni är, finns ALLTID med mig och jag ÄLSKAR er så enormt mycket! Vår bild ska, i ett lite större format, få följa med mig till England, så att jag får se er oavsett var ni är just då! Ni är mina vänner för LIVET!

Vilka tjejer!



TACK för att NI finns! SANDRA du saknas, men finns alltid närvarande ändå!

Ja vad säger man? känslor känslor känslor...


Snaaart!

Ja, i morse var jag och Maria på handledning. Det gick väl ganska bra... hon hade ungefär samma saker att säga som opponenterna, vilket betyder att vi inte har såååå jättemycket att ändra. Det mesta har vi hunnit göra idag, så i morgon får vi göra det sista. Sen är det bara att skicka den till tryckeriet så att vi kan få betyg på den. Är så glad att den iaf snaaart är klar. Spyr snart på skiten... jag har kommit fram till att man inte ska överarbeta sig, det lönar sig inte i längden... man bli bara trött! Och ja, jag är j***igt trött!

Snaaaart klar! Klar med uppsatsen, klar med utbildningen, klar med Karlstad.... åhh nej det sista är jag inte! Jag kommer att komma tillbaka, men inte till hösten. Alla får stå ut med att jag inte är här, och jag får stå ut med att jag inte är här med alla de människor som jag älskar! Men i mina tankar så lär jag vara här! Jag, sentimental... ja det är frågan! Jag får nog helt klart vänta med tårarna till på fredag... eller till i morgon när vi ska säga hej då till Sandra. Känns helt overkligt... fast det är inte ett "hej då", det är "ses snart"! Kom ihåg det!!

Kom ihåg det, det är "vi ses snart"!!!!

Opponeringen avklarad

Ja nu är det gjort, opponeringen. Känns skönt, nu ska vi bara ha handledningsmöte i morgon klockan 9 och ändra det som behövs. Sen är uppsatsen klar! Hoppas verkligen att detta inte tar så lång tid, för tid är en bristvara. Vi fick veta idag att uppsatsen i princip måste vara hos handledarna tryckt och färdig på tisdag för att vi ska hinna få vårt betyg den här terminen... sjukt! Kunde de inte ha sagt det lite tidigare? Så himla typiskt våra lärare...

Är såååå j***a trött på skiten nu så jag orkar inte mer... det tar verkligen emot att börja gå in och peta i det som man redan har petat en massa gånger! Låt oss få höra något positivt från vår handledare, det skulle verkligen behövas nu... annars är det jag som kastar in handduken! Vår handledare är bra, men inte den som öser med komplimangerna... hon menar istället "ja ni får ju bara höra det negativa, men så är det ju alltid [skratt]". Jasså så är det alltid??? Skulle det verkligen inte behöva vara!

Aja, lite positivitet i tillvaron skulle inte skada!

Pratade precis med brorsan, det var länge sen... så det var kul! Det verkar som att han kanske kommer hem en vecka i sommar för att spela lite golf. Det vore roligt, eftersom det kommer att bli tomt på Skridskovägen 10 i år utan att ha honom o slåss med. Det verkar som att han och hans flickvän inte kommer ha någonstans att bo i höst... aj då! Så om det är någon som har tips på lägenhet i Lund (eller Malmö) så får ni gärna höra av er... jag vill ju vara en snäll lillasyster och ställa upp för min kära bror!

Nej nu ska jag sova... känner att den här dagen har bestått av mycket trötthet! I morgon klockan 9 så kanske vi blir grillade... så jag behöver vara utvilad! Positiv feedback, PLEASE!!

Simma inte för lugnt, än är det inte slut!

RSS 2.0