Snart kommer väl regnet...

Just nu regnar det inte... har bara regnat lite idag, vilket är ganska bra för att vara Lidköping denna sommaren. Men, det är mörkt, riktigt mörkt ute just nu så jag bara antar att regnet snart tänker ösa ner... men det ska inte få stoppa mig att ta bilen till Friskis ;)

Märker att det går ungefär en vecka mellan varje inlägg här... inte bra alls faktiskt!

Förra veckan åkte mor och far till Oslo med polers, så jag var själv hemma torsdag-söndag. Helgen valde jag att spendera med Sofia. På fredagskvällen blev det grillning med Sofia och hennes vänner, hemma hos Daniel (som jag umgicks en del med när jag var mindre). Det var himla nice med en massa musik som enligt Sofia "faktiskt är ganska bra...". Inte så konstigt att hon tyckte det, det var ju hennes spellista! :)  Efter grillning och lite förfestande tog vi cyklarna in till stan och vårt kära Stadt!. Helt okej, eller ja det var faktiskt roligt! Men tror mer att det är sällskapet som gör det än själva stället...  Hängde en hel del på både Harry´s och Sally´s... kanske kan bli en måndax också i sommar, fastän jag brukar säga "aldrig mer" varje gång jag har varit där.
Runt 02.00 begav vi oss av mot nattamat, men för lång kö gjorde så att vi åkte hem till Sofias kompis Malin istället för en mycket god krans!! Runt 04.00 var jag hemma och somnade ganska snabbt faktiskt!

Lördagen spenderades framför datorn i soffan. Lite seg, ja kanske! På kvällen åkte jag och hämtade Sofia, begav oss till Hjertberg för att handla och åkte sedan hem till mig för käk! Mycket prat och tjatter... som det ska va´ helt enkelt :)

På söndagen var jag bjuden på middag hos mormor. Himla massa mat och annat gott!! Mor och far kom hem och jag och mamma åkte och jympade.

Den här veckan har mestadels än så länge bestått av jobb... och igår spelade jag, mamma och pappa lite golf. Idag åkte pärona till farfar och Ylva i Skåne, för att sedan åka till Fredag. Typiskt att jag jobbar och inte kunde följa med... men de kommer hem på söndag och då har de Fredrik med sig... och nästa lördag kommer Mariette också och hälsar på! Fast mig går det ingen nöd på, för jag ska ju åka till Göteborg i helgen! En visit hos Sofie och Henning ska bli såååå kul! Sällskapar mig gör också Maria, så jag tror att den här helgen precis som förra helgen, kommer bli riktigt bra! Jag återkommer med hur det blev ;)

Trevlig onsdag på er!

onsdag.

Ja, onsdag... det är det idag. Jag har jobbat från 8-16, jag gick alltså hem lite tidigare för att minska min flextid lite. Skönt att komma hem tidigt!

I måndags var jag och fikade med min vän Malin, så sjukt kul att träffa henne igen. Det är inte ofta vi ses, men det är kul när vi väl gör det. Framåt 22 oktober ska jag dessutom hålla tummarna för henne och Johan, för då är det tänkt att deras lille ska komma till världen :) gud så roligt!

Igår firade mamma och pappa 25-årig bröllopsdag så det firades med skumpa och mycket god mat. Hjortstek är något jag kan rekommendera... mycket smaskigt!

Har inte haft så mycket att göra på jobbet idag heller... så nu är jag trött! Konstigt, jag är mer trött när jag inte har gjort så mycket, än vad jag är när jag har saker att göra hela tiden! Frågan nu blir då, ska jag träna eller slappa i soffan?!


Hjälpars!

Ja hjälpars va rolig helg jag har haft! Begav mig i lördags 08.00 med tåget mot Herrljunga, fortsatte vidare mot Borås, för att slutligen ta rulla in på Varbergs station! 12.00 var jag framme och blev upphämtad av Maria och hennes far Svenne. Det var dags för brännboll och 5-kamp. Frågesport, Irländsk julafton, klädstreck löptävling och annat smått och gott. Korvgrillning och en massa skönt häng med sköna människor!

Runt 17 beställde vi Thai-mat för att snabbt få i oss mat så vi kunde fortsätta kvällen med ordentligt partajande. Förfest á la Marias bröder var grymt bra, med en grym utgång på Sociéten. Nattamat och vandring hemåt gjorde att kvällen slutades så där lagom sent... eller tidigt beroende på hur man vill se det!

Söndagen bjöd på glass, rundvandring runt Varbergs fästning och mat... dagen gick fort och en efter en åkte vi från Varberg... usch usch usch! Mina söta flickor! (och pojkar såklart!)

Nu dröjer det tills jag får träffa dem igen... saknar dem redan sååå sjukt mycket! Jag får dock glädja mig åt att jag får träffa Sofie (som inte kunde vara med oss i Varberg) och Maria nästa helg i Göteborg! En liten bonus är också att det nu ser ut som att jag kan åka gratis till Götet... tacka vet jag att man är "nyinflyttad" Lidköpingsbo och får en massa rabatter! Västtrafik bjöd mig på gratis resande i två veckor inom hela Västra Götaland! GÖTT MOS som vi säger :)

puss och hej!

Regn...

Ja nu har det regnat i stort sett hela veckan... fast några ljusglimtar har det funnits. Det gör inte så mycket eftersom jag ändå sitter inne och jobbar hela dagarna...

På lördag bär det av till Varberg för att träffa mina underbara vänner. Mina underbara vänner är förmodligen underbart bruna dessutom, så då kommer jag, blekfisen, sticka ut ur mängden! Kan man bli brun av värmen? Nej jag tror inte det heller... för då hade jag varit sjukt brun just nu eftersom det var typ runt 30 grader både ute och inne förra veckan... Den här veckan har jag inte behövt använda fläkten på jobbet någonting... idag hade jag till och med jeans på mig! Det betyder att det inte var föööör varmt! Äsch, mina vänner är bruna, men jag tjänar pengar ;) 

Förutom att det regnar så har jag dessutom råkat på en jobbig förkylning. Har haft skav i halsen ett par dagar och så i morse så var den där... hesheten och snuvan! Så idag blev det ingen träning i alla fall... Nu måste jag ju bli frisk till på lördag!

Efter regn kommer solsken!

Sorry folket...

Ja det händer inte mycket här... varken på bloggen eller i mitt liv just nu! Jag intog Lidköpingsmark för ungefär tre veckor sedan... sedan dess har jag mest hunnit med att jobba! Tre veckors jobb är nu avklarade och med det även min upplärningstid... så på måndag börjar allvaret och det är fem veckor kvar att jobba!

Jag har dessutom hunnit med en och annan golfrunda, lite bad, lite träning och lite vänner! Vad mer finns det att berätta?

Jo i morgon är det sommarland som gäller!! Med gänget ska vi fira Ludvig och på kvällen blir det party! Nice värre! För att inte tala om nästa vecka... då infinner sig helt klart sommarens höjdpunkt! VARBERG intas av flera av oss karlstad-brudar!!!!! ÅÅÅÅÅHHHH vad jag ser fram emot det och vad jag saknar ER! Ni vet vilka ni är!!!!!

Ska försöka bli bättre med uppdaterandet nu... men jag är ju en upptagen och arbetande kvinna nu ;)  som om det vore någon ursäkt... (knappast!)

Ses snart!

RSS 2.0