Nedräkningen har börjat...

Måndag, sista augusti och mindre än två veckor kvar tills jag åker till landet på andra sidan vattnet. Nej, inte USA, men England... Kan ärligt erkänna att jag är en aningens nervös, och jag antar att det bara blir värre!
Jag hoppas att min termin i det icke svensktalande landet kommer att ge något, för annars hade jag lika gärna kunnat vara kvar i Karlstad och ha ett riktigt bra år med mina bästa karlstadvänner! Som jag tidigare nämnt så funderar jag på att komma tillbaka som invånare i Karlstad i januari, och jag blir mer och mer säker för varje dag... jag kan inte vara kvar i Lidköping och missa allt bra! Så gott folk, håll ögonen öppna för en bostad till mig är ni gulliga ;)

Igår var det söndag, och som vanligt hemma hos familjen Johnsen så var frågan om det regnade eller inte... och om man skulle åka till golfbanan eller inte?! Vi kom fram till att det i alla fall inte regnade i Lundsbrunn (på golfbanan) och åkte ut för en runda. Vi hade rätt, det regnade inte i Lundsbrunn - världens håla. Men, det blåste och var blött i gräset... eftersom mina fötter är knepiga och får skoskav jämt så är inte jag och mina golfskor riktigt bästa polare. Istället fick jag ta till den underbara lösningen plastpåsar och ett par joggingskor (ett av mina tre par som jag faktiskt inte får skoskav av när jag går...). Det prasslade så där lagom i skorna... För att klaga riktigt mycket så hade jag dessutom himla ont i ryggen. Inte bra att vara svank-ryggig... aj alltså! Med de här förutsättningarna kunde ju inte spelet gå mer än åt skogen... nja inte riktigt så illa, men att säga att det gick bra är att överdriva!

Blandade bilder från golfbanan... dock inte från gårdagens runda!




Mamma och pappa


Brorsan




Min fina rosa bag ;)

Det var lite golf det... nästa gång jag återkommer blir det mindre golf, det kan jag lova :)

Men glöm nu inte att hålla ögonen och gärna öronen öppna för en plats där jag kan placera mig själv och mina grejer i januari!

Mö pengar helt enkelt...

Ja är man riktig västgötte som jag förmodligen är... trots mer eller mindre ful dialekt, så är det så vi säger: "mö pengar" när man loggar in och ser att saldot har ökat med 40 000 kronor!!!

Man skulle kunna tro att jag har vunnit på triss eller annat kul, men tyvärr så kom jag ganska snabbt på att det är pengarna från CSN som jag ska leva på resten av hösten. Hur jag ska kunna portionera ut dem för varje månad blir en prövning...

Aja, jag tackar och tar emot... ännu mer skulder till CSN, kan det bli bättre?

En dag med Frida!

Igår var det torsdag, en dag jag hade planerat att inte göra många knop på... Efter lite rundringande till diverse vårdcentraler och dylikt för en satans vaccinationsspruta ringde Frida. Himla trevligt till skillnad från de tråkiga samtalen med vårdcentralerna! Frida som precis lämnat Ludvig i stan, då han skulle till Göteborg för lite möten, var sugen på att hitta på något... och ja, jag med!

Snabbt in i duschen, sedan var Frida här med fika och allt. Smaskigt! En massa prat blev det eftersom jag inte har sett Frida alls så mycket i sommar som man hade kunnat vela. Runt 13 insåg vi att det var dags för lunch, så vi åkte in till stan för lunch på Rörstrandscaféet. Även där satt vi en bra stund, tills vi tyckte att det var bäst att gå eftersom vi hade planerat att fika med Ida några timmar senare.

För att fördriva tiden tog vi oss en runda på stan, och gick sedan vidare till Stadsträdgården för att kika på vår nybyggda scen... wow säger jag bara... nja kanske inte!


Frida i stadsträdgården

När vi ändå var där tänkte vi att vi lika gärna kunde fota lite... och vad fanns det att fota om inte änder, så ja här har ni en...


Snygg and

Frida ville även visa sina fotokunskaper...



Ja...
Runt 15-tiden vandrade vi till kafé 3b där Ida stod och väntade. Ännu en fika för dagen... men jag klagar inte! Det blev en hel del uppdatering... välbehövligt!
Frida, snäll som hon är, körde hem mig lagom till att jag skulle rusa in för att ta på mig träningskläderna och genomföra veckans tredje pass... wohooo för mig, inte illa!

Då pappa hade varit på golftävling med jobbet hela dagen och mamma inte hunnit äta var vi lättsamma och åkte förbi Donkan på vägen hem. Jag har ju ändå jobbat där i tre år så jag tänkte att jag kunde stället... men icke! Körde i driven och tänkte bara kolla lite på menyn, när menyn började prata med mig... shit, bäst att backa tillbaka och försöka förstå vad som pågick. Fick beställt vår mat i alla fall... men insåg att det faktiskt var över tre år sedan jag slutade på det stället och att livet (och utvecklingen) går vidare...

Sammanfattning på dagen: En trevligt dag med mycket svullande :)

En massa papper...

Nu är jag trött på alla papper som måste fixas... att det aldrig tar slut!! Det som behövs nu är en hälsoprofil (?) och personbevis... jag vet att jag mår bra och jag vet vem jag är, räcker inte det?!

Räcker det inte med att jag tar med mig pass, tandborste och visa-kortet?

Alla dessa papper, det blir för mycket för mig nu när jag är ledig... orka!!
Snälla ge mig styrka!

En helg i Karlstad

Igår kom jag hem efter en helg i Karlstad, en helg av bara en massa bra saker! Fick träffa mina underbara flickor och alla andra underbara människor igen... Kärlek till er alla!

Det började med att jag rullade in på stationen i Calle i fredags klockan 14. Då bar det direkt av till Systemet. Dags att inhandla helgens alkoholintag...
Tog oss en snabb runda in på H&M för att köpa paraply... det regnade grymt mycket! Efter det gick jag och Helen hem till henne, där jag för övrigt bodde under helgen. Ett mycket stort tack till söta Helen! Hos Helen blev det snabb matlagning för att hinna göra oss i ordning inför kvällens festligheter. Kvällen bjöd på förfest á la Åsa och senare vidare till Koriander... mycket dans och andra galenheter, nice!
Lördagen bjöd på seghet och en promenad in till stan för att ta en glass i solen, mumma! Helt plötsligt var det dags att förbereda sig inför lördagens utgång. Inflyttningsfest hos Maria och utgång på vårt kära blue moon! En riktigt bra kväll!
Söndagen innebar en och annan jobbig promenad och ännu mer seghet, en hel del film, godis och pizza! Allt en söndag ska innehålla!
Måndagen, igår, alltså dagen då jag skulle bege mig mot Lidköping igen... ja ingen rolig dag! Ville inte lämna alla er bra människor som jag känner i Calle. Men spontant nu så känns det som att jag verkligen måste tillbaka till Karlstad så fort jag bara har kommit till Sverige i januari!!! Jag kommer inte kunna bo i Lidköping, jag måste vara med er!!! Mycket eller ännu mer studielån, spelar det någon roll? Det blev lunch på stan med Annelie, Helen, Åsa och Maria och sedan avvinkning vid tåget... sorgligt, tyckte i alla fall jag!
Som en liten sammanfattning av helgen i alla fall så inser jag att jag borde överväga att åka, och istället vara kvar i Sverige och Karlstad!!! Men hoppas att det snart blir januari!

Ikväll har jag ändå försökt att komma över tanken på att bege mig till Karlstad igen på direkten... och umgåtts med mina vänner här hemma. Det blev mat hemma hos Ida, himla trevligt. Lite hej då blev det för några av oss också... Thea åker imorn, men henne ser jag i Uppsala nästa vecka... och Lotta flyttar till Umeå på torsdag... sjukt långt bort för övrigt! God mat och himla bra sällskap var det i alla fall!

Saknar er, saknar Karlstad... ses i januari!

Till min söta vän Åsa!

Hej min Åsa!

Tror att du förtjänar en uppdatering nu... är inte alls så bra på att blogga längre. Vad som har hänt, det vet jag inte! Men jag lovar att bli bättre på det!

Ja en uppdatering...

Jag har jobbat 8 av sommarens veckor, varav de flesta bestod av mer eller mindre regnskurar och åskväder. Mysigt ;)
Har nu haft semester i ungefär en vecka... skönt vill jag lova men jag blir ju ganska rastlös!!!
Sedan jag såg dig senast har jag annars mest haft det bra, jobbat, träffat kompisar, festat och ja något träningspass har jag hunnit med... tro det eller ej!
Ikväll är det dags för sista (men för mig årets första) Måndaxklubben. Det ska helt klart bli nice... Men något som ska bli sååå sjukt bra det är att jag kommer till Karlstad på fredag!!!! Då ska jag få träffa er mina sötingar igen!!! Jag längtar!!!!!!!!! Det värsta är att jag kommer åka tillbaka till Lidköping men ni får vara kvar... med varandra!!!

Men Åsa... jag är ju nyfiken!! Vem, var och hur?! Jag vill veta allt!!! :)

Ses på fredag!!!!

RSS 2.0